Jövő Hét

Jövő Hét
fiktív hetilap a postaládákban


Üsd a ribancot!

Sosem látott népszerűséget élvez a valóság show-k új generációját képviselő „Üsd a ribancit!” sorozat, ami idén karácsonykor ünnepli 2. „születésnapját”. A lassan két éve fent álló töretlen sikert egyszerűsége lévén érdemelte ki a műsor, aminek a lényege, hogy bárki, akinek a felesége, barátnője kapcsán fent áll a hűtlenség lehetősége, – vagy csak egyszerűen már nem szereti úgy a párját, mint hajdanán – azt a partnere meghívja egy romantikus vacsorára, elvezeti a műsor által kibérelt sikátorba, ahol a sértett megverheti kedvesét vagy külön erre a célra szerződtetett „verőlegényekkel” bünteti meg a „ribancot”. A kezdetben fiatal párok által kedvelt sorozat bekúszott az idősebb korosztályt képviselők közé is. Jövő heti számunkban exkluzív interjút olvashatnak a műsor értelmi szerzőjével, XY-al, az egykori nem-mondhatjuk-ki-micsod, aki tökéletesen integrálódott a magyar társadalomba. A lakosság 80%-a (akiknek IQ-szintje 80% alatt teljesít, a maradék 20% pedig már messze jár (ott rohadjanak meg, ahol vannak) eszeveszetten boldog, mikor főműsoridőben végre a képernyőre tapadva adhatja át magát az intelligencia eme magasabb fokának!


Gyermekellenes reklám

Kisgyermekes anyák és kismamák tüntettek a reklámpólók ellen tegnap délután a főtéren, mert a kisbabák e-pólóján fogamzásgátló gyógyszereket, illetve kondomot reklámoztak két napon át. Az illetékesek ellen – ha előkerülnek – nem emelhetnek vádat, ugyanis mindenki önszántából hordja, illetve adja gyermekére a reklámpólót, amiért naponta 100Ft-ot is kap a család, ráadásul fejenként! Jogos bírálat híján, a rendőrség vízágyúkkal feloszlatta a 30 fős tömeget, akik (mint később kiderült) nem fizették ki a tüntetés díját és a 30%-os ÁFA-át, valamint a tüntetési engedéllyel járó egyéb költségeket, ezért akár eljárás is indulhat az elkövetők ellen.


Liberálisok küzdenek a pedofilok jogaiért

Magyarország még mindig el van maradva!” Jelentette ki YZ főizé, aki felháborítónak tartja azt egy olyan országban, ami állítólag a haladás útjára lépett, hogy más nemzetekkel ellentétben, még mindig nem legalizálta a kiskorúakkal létesített szexuális viszonyt. „ABC és DFG országokban már évekkel ezelőtt kiharcoltuk, hogy zöld utat kapjanak a nekrofilek és a testvérszerelmek.” Nyilatkozta alulfizetett riporterünknek. „Pár hónapja itt is sikerült bevezeti ezt a haladó szellemiséget, azt érezvén, végre felnyílt az emberek szeme. Ennek ellenére még mindig azt kell tapasztalnunk, hogy a konzervatizmus gyökereit még mindig nem sikerült teljesen kiölnünk az emberek fejéből. Bizonyított tény, hogy a gyermekek is éreznek szexuális izgalmat és már az ókori rómaiaknál és görögöknél is teljesen hétköznapnak számított lefeküdni egy 6 éves gyermekkel. Sőt az előbbieknél nem volt semmi kivetnivaló abban, ha egy apa cumi helyett a péniszét lógatta be a kisdednek. Csak azért mert valami gusztustalan, még nem ok arra, hogy megtiltsák! Ha a gyerek is beleegyezik, akkor semmi akadálya sincs. Ez egy természetes dolog és kész! A gyerekeknek is legyen egyenlő joguk a szexhez.” A változtatásról lefizetett népszavazást indítanak, de az is meglehet, csak eldöntik, hogy így lesz és kész.


DigiSlim Tökéletes külső, azonnal!

Új korszak a virtuális valóság világában!

Nem kell többé fogyókúrával sanyargatnia a testét, méregdrága „csodabogyókkal” vesződnie vagy kimerítő, semmire sem jó testmozgást végeznie! Eljött a megoldás, az ÚJ DigiSlim !!! A tökéletesen ellenállhatatlan külsőhöz (már ha szeretne ilyet) egyebet sem kell tennie, mint beállítania a kívánt kinézetet, amit a fejére erősített pántból magára vetít a kamera. Tuti siker párkapcsolatoknál vagy állásinterjúkon. Minden sminket kenterbe ver! Garantált minőség, maximális elégedettség! Próbálja ki most, bevezető áron, 1 999 990Ft-ért. (Csak havi 150 000Ft + 25% kamat részletfizetési lehetőséggel. Az ár az Áfa díját (40%) nem tartalmazza).